4 Mart 2011 Cuma

üzeri bebek arabalı fiyonk bebek şekeri

Bebeğinizin doğumunu şık bir şekilde tanıdıklarınıza bildirmek isterseniz arkasına magnet yapıştırdığımız bu şekerler kalıcı birer hatıra olarak onları bekliyor. Üzeri 1.8 mm keçeden güpür süslemeli bebek arabası olarak tasarlanmıştır. Alt kısmı ise fiyonk şeklinde dizayn edilmiş olup isteğe bağlı olarak içine inci veya badem şekeri konulabilir. Resimde inci ile erkek bebek için hazırladık fakat kız bebek için yada badem şekeriylede hazırlayabiliriz. 100 ve üzeri siparişlerde kargo bize ait. Bebeğinizin ismi ve belli ise doğum tarihi ufak kağıtlarla üzerine zımbalanır.  



sipariş için sevdacoban.pasaj.com

adet fiyatı 2 TL

7 yorum:

  1. Merhabalar Arkadaşlarım,

    Mahkeme engelinin hala devam ettiğini, bloglarımıza girmek için karşılaştığımız uyarı cümlesinden anlıyoruz. Bu zamana kadar yaptıklarımız bir ses getirmedi. Kimi bloggerlerin blog platformu bu mahkeme engelinin kapsama alanına girmediği için, kimi bloggerler de DNS anahtarlarını değiştirerek bloglarına girebiliyorlar. Ama herşeye rağmen bu mahkeme kararı Türkiye’nin bloggerlerini öldürdü.

    Konunun detaylarını fazla bilmemekle birlikte Google, bu mahkeme kararında yapılması istenilen fiili yerine getirmedi ki, yasak hala devam ediyor. Bizler de yasa dışı yollarla bu yasağı delmeye çalışıyoruz.

    Selam, sevgi ve muhabbetlerimle.

    YanıtlaSil
  2. hepsı bırbırınden sırın masllah .hemen ızlmeye aldım blogunu hayırlı satıslar:)

    YanıtlaSil
  3. teşekkürler efendim :)

    YanıtlaSil
  4. Merhabalar,

    Anneler Günü'nüzü kutlar; sağlık, huzur ve mutluluğu hiç eksik olmayan, tüm sevdiklerinizle birlikte daha nice Anneler Günü'ne erişmenizini can-ı gönülden dilerim.

    En Güzel'e emanet olun, selam ve saygılarımla efendim, hoşçakalın.

    YazBlogcu

    YanıtlaSil
  5. Merhabalar,

    İnşallah sıhhat ve afiyettesinizdir.
    En Güzel'e emanet olun ve sağlıcakla kalın efendim,

    Saygılarımla.

    YanıtlaSil
  6. Cok guzeeeeeelll

    http://coco-jelly.blogspot.com/

    YanıtlaSil